Magnetiseren

Magnetiseren is energie doorgeven via de handen. Ik, als magnetiseur, fungeer als ‘doorgeefluik’ en geef geen energie van mezelf weg. Je mag het zien als een verbinding met ‘boven’. De energie mag stromen via de magnetiseur, zodat ik jou ermee kan helpen.

Wat ik doe met magnetiseren: pijn verlichten, blokkades opheffen, spanningen of stress laten wegvloeien. Door de handen boven en soms op het lichaam te plaatsen, kan er warmte of kou ervaren worden. Ook het gevoel van tintelingen kan ervaren worden. Er kan verlichting optreden, maar er kunnen ook emoties loskomen. Laat dit je niet afschrikken. De heling is dan in werking gezet.

Magnetiseren is iets wat vanaf de geboorte in mij aanwezig is. Het duurt echter vaak een lange tijd voor het zich openbaart. Mijn leven staat in het teken van deze kracht. Eerst ben ik zelf veel verdriet en tegenslagen tegengekomen en heb ik zelf moeten leren om hier mee om te gaan. Eerst moet je zelf de bodem hebben bereikt, om de weg naar boven te vinden. Het leven is een grote leerschool en kan zeer verwarrend zijn. Pas op het moment dat ik er ‘klaar’voor was, ben ik er mee gaan werken. Magnetiseren is niet iets wat je kunt maar iets wat je mag…