De basis van pendelen

De basis van pendelen is het contact maken met uitzenden en ontvangen. Het aantrekken en het afstoten van dingen. Elk mens ontvangt en elk mens straalt uit. Je kunt als vb. denken aan het binnenkomen van een bus of tram welke half vol of half leeg is. In zo’n situatie ga je niet zomaar naast de eerste de beste persoon zitten. Ook wanneer je in een stad de weg kwijt bent, ga je eerst eens kijken aan wie je de weg wilt gaan vragen.

Als pendelaar stem ik af op de frequentie van de cliënt. Je eigen lijf is het meest eerlijke wat er is. De pendel is een hulpmiddel om de uitzending tot stand te laten komen tussen de pendelaar en de client. Wanneer de pendelaar op de golflengte zit van de cliënt, kan ik, als pendelaar veel over je vertellen. Zoals karakters die wel of niet met elkaar overweg kunnen, gebaseerd op de yin-yang filosofie. Polariteiten. De pluspool en de minpool.
Bij twee minnen gaat het licht niet branden en bij twee plussen wordt het kortsluiting.

Er zijn ook mensen in de samenleving die te maken hebben met een plus en min. Dat zijn mensen die waarschijnlijk te maken hebben met een persoonlijkheidsstoornis.

Geen enkel mens is volmaakt, we hebben allemaal onze eigenaardigheden. Maar wanneer iemands persoonlijke eigenschappen of uitingen heel extreem zijn, storend voor zichzelf of voor anderen, dan is er vermoedelijk spraken van een persoonlijkheidsstoornis. Waarschijnlijk heeft 10% van de bevolking deze andere werking van het ‘hersensysteem’ en daardoor raken chakra’s/hormonale klieren eerder uit balans. 

In mijn pendelprakrijk Bartholomeus, kom ik dit veelal tegen in de vorm van borderliner gedrag. De mensen in consult lijden er zelf onder of hebben er mee te maken in hun directe omgeving. In veel gevallen ben ik in staat om mijn praktijk de chakra’s (energiepunten) van het lichaam te laten doorstromen zodat er weer positieve balans en evenwicht komt in het lichaam.