Een viking die pendelt

Het is een excentrieke verschijning: de stevig gebouwde, langharige Bartholoméus uit Den Haag. Menigeen staat versteld als deze man met het uiterlijk van een stoere viking een pendelaar blijkt te zijn. En dan ook nog eentje die met de grootst mogelijke precisie de uiterst subtiele bewegingen van zijn spirituele hulpmiddel kan interpreteren. Cliënten hervonden via hem hun levenskracht.


Paragnost en pendelaar

Bartholoméus is al jaren werkzaam als paragnost/pendelaar op verschillende paranormaalbeurzen in het gehele land. Hij is autodidact en authentiek en werkt volgens zijn eigen methode. Op aardse wijze heeft Bartholoméus zijn werkwijze en kijk beschreven in o.a. het blad ParaView en het spirituele tijdschrift ParaVisie. Ook is Bartholoméus regelmatig te gast op Radio West en beantwoordt hij live de vragen van luisteraars.
Bartholoméus heeft zijn specialiteit op het gebied van relatie en gedrag.

Referenties over Bartholomeus

Elke reading of behandeling is uniek. Mogelijk wil je ook weten wat andere mensen ervaren bij mijn reading en/of behandeling. Vandaar dat je hieronder referenties kunt lezen. Als je zelf een referentie wilt schrijven, zal ik dit waarderen.
Deze kun je per e-mail sturen (info@bartholomeuspendelaar.nl)
Ik bedank onderstaande mensen voor het delen van hun ervaringen.

Referentie Sabine & Annemieke:

Dag Bartholoméus,
Ik ben vorig jaar mijn enige broertje van 25 jaar verloren in Spanje…
Wij bezoeken elk jaar mijn ouders om daar wat bij te komen… Ik wist dat het al een tijd niet lekker met mijn broertje ging… De dag dat wij samen terug naar Nederland zouden gaan was hij spoorloos… Na een vermissing van 3 dagen heeft de politie zijn lichaam gevonden op zee, 12 km uit de kust.
In mijn hart weet ik hoe het zit en ben ik blij dat we de laatste dagen dat mijn broertje er nog was dat we bij elkaar waren…
Wij waren zondag 17 juli bij je in Hoofddorp. Ik wil je bedanken voor je fijne consult, het heeft mijn moeder en ik goed gedaan…
Groet, Sabine & Annemieke

Moeder Annemieke schreef me aanvullend afgelopen week:

Beste Bartholomeus,
Ik moet nog vaak denken aan onze ontmoeting op de beurs in Hoofddorp.
Verleden week, ik kwam van de begraafplaats waar mijn zoon ligt, kwam de naam Jacoba in mijn hoofd.
U noemde die naam, dat dat degene was die mijn zoon gehaald had.
Ik zei, mijn moeder heet zo en die leeft nog. Ik ben naar de oude begraafplaats gegaan en vond Jacoba. De oma van mijn moeder,
wat er toen door mij heen ging, ik heb haar bedankt en een kaarsje gebrand.
Ik weet het mijn zoon krijg ik niet terug, maar dit heeft mij goed gedaan in mijn verwerkingsproces.
Een vriendelijke groet van
 Annemieke

Referentie Marja
Ik wil je bedanken voor je reading op Radio West.
Vroeg toen hoe mijn overleden geliefde nu naar mij keek.
U vertelde mij dat ik sensitief was en de gevoelens van andere voelde.
Dat vond ik wel heel mooi, want al jaren voel ik de gevoelstoestand van anderen tot in me tenen vaak.
Het is fijn om eens dat van een ander bevestigd te krijgen, want het zijn dingen die je hebt die niet aan een ander uit te leggen zijn.
Fijn om te horen dat mijn geliefde trots op me is, had niet anders gedacht maar vind het soms fijn om ook dit van een ander te horen.
Dus vraag dan om bevestiging, want weet het van binnen donders goed.
Dus nogmaals heel veel dank.
Vriendelijke groetjes,
Marja.

Referentie Licette
Het gaat weer de goede kant op met mij!! Ik zou dit wel van de daken willen schreeuwen. De afgelopen tijd is voor mij heel pittig geweest. Ik zat er helemaal doorheen. Vol verdriet, diepe emoties en zo moe.
Ik ben nu 6 keer bij Bartholoméus geweest en ik merk een wereld van verschil. Ik heb meer energie, kan weer activiteiten ondernemen en kan weer genieten van leuke dingen.
En ik heb nog een extra ‘cadeautje’ gekregen. Door een aangeboren oogafwijking, zie ik dubbel. Langzaam aan verbetert dit.
Hoe het precies werkt, weet en snap ik  niet. Maar ik ben heel blij dat het werkt!
Licette

Referentie Eddie
Hallo Bartholoméus,
Ik wil je bedanken. De reading was kort en krachtig. Je bent een aanrader.
Mvg, Eddie

Referentie Remon
Beste Bartholomeus, sinds een jaartje heb ik u af en toe gebeld op de Paravisielijn. Ik stond werkelijk te kijken van wat u allemaal over mij kon vertellen. U had heel veel goed; zo vertelde u mij precies hoe ik in elkaar zit. Ook wat mijn liefdesleven betreft had u het bij het rechte eind. Ik vind u niet alleen een topmedium, maar ook een heel fijn mens.

Referentie Jane
Beste Bartholomeus,
Heb totaal geen spijt dat ik je gebelt heb , nadat ik je gezien heb gisteren op rtl4. Jammer dat ze zoveel geknipt hebben. Helaas dat is de media.
Ik moet zeggen toen je begon te praten ik alleen maar naar je kon luisteren. Alles wat je zei klopte en het was of ik vanaf boven mee keek naar mijzelf.
Eindelijk iemand die zonder zweverige dingen vertelde waar in nu in mijn leven sta en stond. Alles kwam in een flits voorbij.
Moet je ook bedanken dat jij mij verhaal aanhoorde en het niet afkapte .Hetgeen wat bij velen niet zo is en je meteen uit je balans word gehaald.
Wat ik van je vind. Eerlijk, open en vooral oprecht en een goede luisteraar. Gewoon uniek en dat zeg ik echt niet zomaar. Heb natuurlijk vaker met een paralijn gebelt en veel ervaring op kunnen doen.
Toch bleef ik dan echter vaak nog met vragen zitten, na het bellen van een lijn.Dat had ik met jou totaal niet. Helaas zat de tijd erop. Jij heb toch voor mij een deur geopend en ik hoop dat ik de pad die erachter zit zal gaan bewandelen.
Bedankt voor je raad en advies. Hoop nog veel van je te horen en vooral leren.
Wens je veel licht en kracht,
Jane

Referentie Debby en Yvonne
Beste Bartholomeus,
10 Jaar geleden zijn wij, mijn vrouw en ik, bij jou geweest. Mijn vrouw was toen nog getrouwd met haar ex-man en was bevallen van haar zoontje.
Mijn vrouw had een reading van je gehad en er werd haar het volgende gevraagd: ‘Waar ga je liever mee op vakantie? Met een knappe Adonis, die alleen aan zichzelf denkt of op vakantie gaan met een leuke, lieve vrouw?’ Dit heeft mijn vrouw aan het denken gezet.
Nu inmiddels 10 jaar later zijn wij alweer bijna 10 jaar bij elkaar en zijn we inmiddels 6,5 jaar gelukkig getrouwd.
Dank je wel Bartholomeus voor het zetje, dat wij nodig hadden om onze toekomst op de juiste manier te veranderen.
Veel liefs Debby en Yvonne.

Referentie Laura
Hallo Bartholomeus,
Op aanraden van een vriendin heb ik u bezocht op de beurs in Rotterdam. Nogmaals hartelijk dank voor de reading. Ik kan alleen maar zeggen dat het erg indrukwekkend was. Een spiegel voorgehouden krijgen is confronterend, maar maakt ook bepaalde dingen weer heel duidelijk.. Ook de kaarten die stonden voor het verleden, heden en de toekomst, treffender kon het echt niet.
Mijn moeder en ik waren zo onder de indruk dat we na de reading ergens zijn gaan zitten om bij te komen. Ik ben blij dat ik bij u ben geweest.
Groetjes,
Laura

Heb je ook een referentie over een reading die Bartholomeus je gegeven heeft? Of heb je behoefte aan een persoonlijke reading?
Stuur een mailtje naar: info@bartholomeuspendelaar.nl